Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Acties

Tarte tatin van Hidde
Met een snel bladerdeeg om op de gourmet verder te bakken.

Ingrediënten
800 gram bloem 
1 tl zout 
440 gram boter 
300 ml koud water 

25 gram boter 
30 gram witte basterdsuiker 
1 appel, Pink Lady 

Meng de bloem met het zout. Snijd de boter door de bloem. Voeg koud water toe en meng kort door. Zet circa 5 à 10 minuten in de vriezer. 

Verwarm het gourmetstel. Vet het pannetje in en smelt de rest van de boter. Giet de gesmolten boter in het pannetje en bestrooi met de suiker. Schil en snijd de appel in partjes en vervolgens in dunne plakjes. Leg de appelplakjes dakpansgewijs op het suiker-botermengsel. Rol het deeg dun uit, steek er een cirkel uit en bak in 15 minuten goudbruin in een oven van 210 graden. Leg het bladerdeeg over de appelplakjes in de vorm. Bak de taart in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Keer de taart om en serveer direct. 

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.