Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

De gezonde lunch van Samuel en Heleen
In 5 Uur Live spraken Samuel en Heleen over (gezonder) eten in kantines.

Tosti
- halve bol mozzarella
- gegrilde courgette
- rode peper
- beetje olijfolie (vega) 

Beleg de broodjes met mozerella, gegrilde courgette en wat plakjes rode peper. Besprenkel met wat olijfolie en leg onder het tosti ijzer of op de grill.  

Wrap
- Bieten wrap
- 50 gram gerookte makreel
- augurk
- komkommer
- frisse appel
- radijsjes
- yoghurt

Meng de makreel met yoghurt. Snijd de augurk, komkommer, appel en radijsjes en beleg de wrap met de ingrediënten.

Salade
- 200 gram linzen
- bloemkool
- kurkumma
- olijfolie
- amandelen
- granaatappelpitjes
- tahini
- koriander  

Rooster de bloemkool met kurkumma 20 minuten in de oven. Besprenkel met wat olijfolie. Rooster de amandelen nog even kort mee. Meng met de linzen granaatappelpitjes en garneer met koriander en de tahini als dressing  

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.