Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Acties

Mini pompoen pizza met gember en yoghurt
Een pizza met bijzondere ingrediënten.

Ingrediënten 
1 flespompoen 
250 ml yoghurt 
100 gram boter 
40 gram Parmezaanse kaas 
200 gram olijfolie 
100 gram sushi-azijn 
1 limoen   
8 vellen filodeeg 
Stronkje gember 
Peper
Herbamare Kruidenzout

Bereiding
Verwarm de oven voor op 190 graden. 
Smeer een vel filodeeg in met boter, rasp er wat Parmezaanse kaas over en bestrooi met peper. Leg er een vel filodeeg over heen en herhaal dit. Leg daarna nog een vel erover en steek uit met een steekring van 12 cm. Bak af in de voorverwarmde oven voor 8 minuten. 
Meng voor de vinaigrette de olijfolie met de sushi azijn en breng op smaak met zout peper en limoenrasp. Schaaf dunne plakken pompoen op de mandolinesteek ze uit met een kleine steker 4 cm. Kook de pompoen kort in kokend water tot deze beetgaar zijn. Spoel de pompoen daarna direct met koud water af. 
Bewaar de pompoenpitten en rooster deze in een hete koekenpan goud bruin en bestrooi daarna met Herbamare Kruidenzout. Rasp de gember en roer dit door de yoghurt naar smaak. Haal de plakjes pompoen door de vinaigrette en leg dakpansgewijs op de pizzabodems. Maak met een theelepel 3 mooie toefjes yoghurt op de pizza, bestrooi met de pompoenpitten en rasp er nog wat kaas over.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.