Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Paaskoffie
Met advocaat en Fudge Chocolate Brownie

Voor 4 koffies

Ingrediënten 

2 eieren 
1 eidooier 
50 gram suiker 
1 theelepel vanille extract 
250 ml room 
4 dubbele espresso's    
Lonka Fudge Chocolate Brownie

Bereiding 
Eerst gaan we de advocaat maken. Hiervoor meng je in een kom 2 eieren, 1 eidooier, 50 gram suiker, 1 theelepel vanille extract en 250 ml room. Roer dit goed door en verwarm dit vervolgens in een anti-bakpan. Goed blijven roeren tot je ziet dat de advocaat aan de lepel blijft kleven. Als dit klaar is dan laat je het eventjes afkoelen in de koelkast.    
Zet nu een dubbele espresso. Gebruik een chique glas voor het mooiste resultaat. Bovenop de espresso giet je nu heel langzaam de advocaat zodat er een laagje bovenop ontstaat. 
Voor de finishing touch rasp je  Fudge Chocolate Brownie over het glas.  

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.