Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Bloemkoolpannenkoek
Pannenkoekjes met een groente twist

Ingrediënten:

  • 300 gr bloemkool
  • 100 gr zelfrijzend bakmeel (volkorenmeel met 1 tl bakpoeder kan ook)
  • 2 eieren
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 tl kurkuma
  • Zonnebloemolie  

Nodig: Keukenmachine of rasp  

Bereidingswijze:

Rasp de bloemkool of hak fijn in een keukenmachine. Meng nu alle ingrediënten behalve de olie en bloemkool tot een glas beslag. De kurkuma kleurt het mooi geel. Roer de bloemkool door het beslag en breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Bak nu de pannenkoekjes in een beetje zonnebloemolie. Lekker met wat gerookte vis, avocado, een zachtgekookt ei of bij curry.  

Eetsmakelijk!

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.