Mode

De metamorfose van Esther

Esther geeft een zware periode achter de rug. De wil om de sterke, stoere, mooie vrouw die ze daadwerkelijk is aan de buitenwereld te laten zien, is nooit verdwenen. Ze verdient het om gezien te worden en Dyanne gaat haar ondersteunen bij dit proces.

Esther is een dankbare vrouw. Twee jaar geleden kreeg ze de diagnose borstkanker en heeft ze haar borst laten amputeren. De tumor was erg groot, maar Esther heeft zich niet uit het veld laten slaan. Ze is dankbaar voor het feit dat ze nog steeds de mooie dingen in het leven mag meemaken. Esther wil haar ware ik naar boven laten komen en Dyanne wil haar hier heel graag bij helpen.

Stijladvies voor Esther

Ze wordt onder handen genomen door het team van Dyanne. Ze krijgt een prachtig nieuw kapsel en er wordt een mooi laagje make-up aangebracht. Aan de hand hiervan krijgt ze een stijladvies van Dyanne en Ingeborg aan de hand van het moodboard. 

"Ze heeft weinig basislkeding en daardoor is het lastig te combineren", laat Ingeborg weten van de huidige kledingstjil van Esther. Ze heeft een klein maatje en daardoor komt het wel eens voor dat ze op de kinderafdeling koopt. 

Weten welk advies Dyanne aan Esther geeft? Kijk dan de video hieronder!

 

Bron foto: Ron Steemers